Blog

By Mulder zal 17 december as vertegenwoordigd zijn op de SWAN market aan de Wagenmakerij, Spoorzone in Tilburg. Swan Market is een platform voor startende, creatieve ondernemers die hun producten aan het grotere publiek willen tonen. Dit uit zich in een lifestyle markt waar een erg divers creatief aanbod te vinden is. Handgemaakte sieraden, accessoires, fashion, vintage, kids items, betaalbare kunst en toffe interieur items worden aangeboden door de creatieve deelnemers van Swan Market. Naast al het shop-plezier word je verwend met (h)eerlijke eten & drinken, aangeboden door authentieke food trucks en live muziek van opkomende tot gerenommeerde artiesten. Verder is er ook genoeg leuks te doen voor de kleine Swanners!

Galerie Novi/Arte

April 2017 hebben we deze charmante galerie in Amersfoort met een mooi feest geopend. Onder het genot van live jazz muziek van Roos en Pierre en heerlijke hapjes en drankjes, konden onze gasten de grote collectie werken van de verschillende kunstenaars bewonderen. Onder andere werken van Mos, Tineke Sips en de kunst sieraden werden geëxposeerd. Mos Merab Samii (fotgraaf, Iran) heeft zich met zijn fascinerende stillevens ontwikkeld tot een meester van het licht. Hij laat zicht inspireren door de oude meesters. Zijn kracht is de nabootsing van compositie en licht. Met haar collages trekt Tineke Sips je op lieflijke wijze haar droomwereld in, soms ook is het de –ogenschijnlijke- wereld van alledag.

De kunst sieraden zijn blijvend geëxposeerd aan de Appelmarkt 17 in Amersfoort.

Galerie Kunstbroeders

Galerie Kunstbroeders aan de Weverssingel 22 in Amersfoort is gespecialiseerd in Chinese Contemporary Art. De sieraden collectie afgeleid van de Chinese kunstwerken van Bai Lin konden hier dan ook niet ontbreken. Gedurende een half jaar zijn de kunst-sieraden hier geëxposeerd.

Atelier Route

Prachtig initiatief, kunstenaars stellen liefdevol hun atelier of huis open. Het waren inspirerende dagen en een mooie gelegenheid om de huidige collectie met kunst en sieraden tentoon te stellen. Ook Galerie Kunstbroeders stelde verschillende werken beschikbaar voor deze expositie: Ren Rong en Wei Ping. Het kon bijna doorgaan voor een echte galerie!

 

Atelier Néerlandais is een platform voor Nederlands ontwerpers en is onderdeel van de Nederlandse ambassade in Parijs. Mulder is member van dit platvorm en enkele sieraden op locatie aldaar tentoongesteld.

Het fungeert als een springplank naar Frankrijk, biedt praktische ondersteuning en advies om Frankrijk te verkennen.

Vanuit het hart van Parijs kun je hier werken, ontmoeten en presenteren. Tijdens beurs- en festivalweken is het Atelier Néerlandais de Nederlandse locatie in Parijs, denk aan Paris Photo, D’Days, FIAC, Futur en Seine, Paris Design Week en de modeweken.

Ook bij Kadenz Interieur op de Prinsestraat 98 zijn de kunst sieraden verkrijgbaar. Tevens vindt u hier een grote collectie meubels van individuele ontwerpers uit binnen en buitenland.

X